Når tyve vil ind så kommer den også ind ad et vindue der sidder 2.4 meter over jorden som det skete lørdag i Charlottenlund . Arkivfoto.

Når tyve vil ind så kommer den også ind ad et vindue der sidder 2.4 meter over jorden som det skete lørdag i Charlottenlund . Arkivfoto.

Tyve stjal familiebil ved indbrud

En familie blev frastjålet deres sølvgrå Nissan Primera efter indbrud i boligen

En sølvgrå Nissan Primera med registreringsnummeret TU 36 156 blev en del af udbyttet, da endnu ukendte gerningsmænd brød ind i en lejlighed på Annettevej i Charlottenlund nord for København.

Gennem vindue i 2.4 meters højde

Når indbrudstyve vil ind, så kommer de også ind gennem meget højtplacerede vinduer, som det skete ved et bræk lørdag i Charlottenlund.

De akrobatiske indbrudstyve har tilsyneladende været meget opsatte på at begå indbruddet, idet gerningsmændene var kommet ind i lejligheden på Annettevej i Charlottenlund ved at kravle ind gennem et vindue, der sad i en højde på 2.40 meter over jorden.

Fandt bilnøgler til Nissan Primera

Inde i lejligheden fandt tyvene blandt andet nøglerne til familiens bil, som de forsvandt i efter indbruddet.

Indbruddet blev begået i tidsrummet mellem klokken 14.30 lørdag eftermiddag og frem til klokken 01.21 natten til søndag.

Har du set noget?

Nordsjællands Politi hører gerne fra vidner, der enten har observeret noget mistænkeligt, har set den sølvgrå Nissan Primera kører afsted i det angivne tidsrum, eller har lagt mærke til den andet steds.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon: 114, hvis man har oplysninger i sagen.

Uklart med øvrige koster

Der var ved anmeldelsestidspunktet umiddelbart efter indbruddet endnu ikke overblik over hvilke øvrige tyvekoster, som gerningsmændene ellers havde snuppet.

Det oplyser Nordsjællands Politi søndag.

null

Publiceret 16 January 2011 22:14