Rasende bodybuilder hoppede på bil

En fodgænger, der ikke kunne gå forbi to biler uden at sparke og hoppe ovenpå dem. Det var, hvad to målløse billister tirsdag var øjenvidne til, da de, uafhængigt af hinanden, holdt for rødt lys i krydset ved Nyvej og Jernbanegade

Af
Af Birgitte Masson

Der er god grund til at komme over krydset ved Nygade og Jernbanegade i Frederikssund, mens der er grønt lys. For når man det ikke, men må holde for rødt, er der nemlig risiko for, at ens bil får en bule eller to.
Det skete for ikke bare en men to billister som tirsdag kom kørende ad Nygade. Begge måtte holde for rødt lys i krydset der ligger mellem Sillebroen og Frederikssunds gågade.
Første gang gik det galt for en mand som holdt tilbage for det røde lys klokken 14.45. Umotiveret sparkede en fodgænger til bilen, idet han passerede den, hvorefter han fuldstændig upåvirket gik videre over krydset.
Den noget chokerede bilist kunne efterfølgende konstatere, at der kom en bule i bilen.
Helt så let slap en 64-årig bilist ikke, da han holdt i det samme kryds nogle timer senere. For klokken 21.12 nøjedes en fodgænger ikke bare med at sparke til bilen. I stedet sprang  han op på bilens kølerhjelm, hoppede en gang, sprang ned igen, hvorefter han fortsatte videre over fodgængerfeltet.
Fodgængeren beskrives som en bodybuildertype ca. 190 cm høj. Han var skaldet og bar jeans.

Publiceret 19 January 2011 10:00