En hurtig patruljering søndag morgen og Nordsjællands Politi kunne anholde tre gerningsmænd der havde overfaldet en 20-årig kvinde i Frederikssund. Arkivfoto.

En hurtig patruljering søndag morgen og Nordsjællands Politi kunne anholde tre gerningsmænd der havde overfaldet en 20-årig kvinde i Frederikssund. Arkivfoto.

Tre asylansøgere overfaldt 20-årig kvinde

20-årig kvinde på vej hjem fra fest tildelt lussing af tre cigaret-hungrende asylansøgere

En 20-årig kvinde, der søndag morgen var på vej hjem fra en fest i Frederikssund, blev på Ågade ved 03.30-tiden passet op af tre unge asyl-ansøgere, der på et gebrokkent engelsk spurgte, om hun kunne undvære nogle cigaretter, hvilket hun ikke kunne hjælpe dem med.

Blev frarøvet iPhone 4

Dette svar var de tre unge asylansøgere tilsyneladende ikke tilfredse med, og den 20-årige kvinde blev derfor tildelt en lussing, hvorefter de tre gerningsmænd frarøvede hende en iPhone 4 mobil-telefon, og stak af fra gerningsstedet.

Hurtig patruljering gav pote

Den 20-årige kvinde kontaktede straks efter røveriet Nordsjællands Politi, der med det samme iværksatte en patruljering i området med den 20-årige kvinde siddende på bagsædet.

Kort tid efter fik kvinden øje på de tre gerningsmænd, som betjentene derefter kunne anholde, sigtet for gade-røveriet mod den 20-årige kvinde.

De to af mændene er registreret som værende asyl-ansøgere, og er henholdsvis 22- og 23 år.

Den tredje gerningsmand er netop kommet til landet, og hans sag efterforskes derfor i øjeblikket af Nordsjællands Politi.

Fremstilles i grundlovsforhør

Den ene af de to registrerede asyl-ansøgere fremstilles i grundlovsforhør søndag ved Retten i Helsingør, sigtet for røveriet mod den 20-årige kvinde fra Frederikssund.

Det oplyser Nordsjællands Politi søndag til Lokalavisen.dk

null

Publiceret 23 January 2011 12:49