Arkiv/modelfoto

Arkiv/modelfoto

Sex-krænker på motorvejs dametoilet

35-årig mand anholdt på Kornerup rasteplads på Holbækmotorvejen

Af
Kim Belmark

Kim Belmark

En kvinde, der ville benytte dametoilettet på Kornerup rasteplads på Holbækmotorvejen, blev sex-krænket af en 35-årig mand onsdag formiddag. Manden tissede i håndvasken og onanerede derefter foran kvinden, men han tiltalte hende, oplyser Midt-og Vestsjællands Politi.

Det var en 55-årig kvinde fra Midtjylland, der anmeldte blufærdighedskrænkelsen, og klokken 10.35 anholdt politiet en 35-årig mand fra Lejres opland. 

Kvinden har fortalt politiet, at hun ville benytte dametoilettet og her mødte den 35-årige, som stod og tissede i håndvasken. Kvinden fortalte den 35-årige, at han vist var gået forkert.

Da kvinden kom ud fra toilettet, stod den 35-årige ved handcaptoilettet og onanerede, mens han verbalt tiltrak sig kvindes opmærksomhed. Kvinden skyndte sig til sin bil og ringede til politiet.

Den 35-årige mand erkendte, at han havde tisset i håndvasken, men nægtede at have onaneret foran kvinden. Politiet kunne videre konstatere, at den 35-årige ikke havde kørekort, for det var frakendt. Efter afhøring og sigtelse blev den 35-årige løsladt. Hans sag afgøres senere, oplyser Midt-og Vestsjællands Politi.

null

Publiceret 27 January 2011 09:43