Børn i chok:

Rasende trafiktosse tævede far

33-årig far fik fem-seks knytnæveslag i ansigtet efter ulovlig overhaling

Af
Jesper Lundh

En ulovlig overhaling kostede en 33-årig mand fem-seks knytnæveslag i ansigtet og på kroppen, da han søndag eftermiddag var ude at køre med sine børn langs Øresund.
Faren og hans børn, der kommer fra Klampenborg, kom kørende ad Kystvejen i Charlottenlund, da de ifølge Nordsjællands Politi ville overhale en hvid Peugeot cabriolet. Den 33-årige blinkede med forlygterne til cabrioleten, som kørte midt ude på vejen, men da den ikke trak ind til siden, overhalede faren indenom.
Det fik føreren af den hvide cabriolet til at tænde helt af, og han blinkede så ivrigt med forlygterne til familiefaren, som nu kørte forrest, at han kørte ind til siden.
"Da de holder stille kommer føreren af Peugeot'en hen og giver faren et par huskekager ind gennem sideruden," siger pressetalsmanden fra Nordsjællands Politi.
Børnene var naturligvis chokerede efter at have overværet farens voldsomme medfart, men den 33-årige var dog ikke mere medtaget end at han efter en tur på skadestuen kunne tage hjem med sine børn.
Voldsmanden i den hvide cabriolet kan til gengæld regne med et besøg af politiet. Betjente har allerede opsøgt ham på adressen på Frederiksberg uden held, men de vender sandsynligvis tilbage allerede i dag, oplyser politiet.

null

Publiceret 21 February 2011 12:20