En vanvittig biljagt med 140 km/t endte med at politiet torsdag eftermiddag i Ishøj kunne anholde fire unge lokale mænd i alderen 16-19 år. Arkivfoto.

En vanvittig biljagt med 140 km/t endte med at politiet torsdag eftermiddag i Ishøj kunne anholde fire unge lokale mænd i alderen 16-19 år. Arkivfoto.

Vanvidsbiljagt:

Unge kørte 140 km/t på villavej

Fire unge Ishøj-drenge forsøgte med 140 km/t at sætte en patruljevogn på villavej og en lukket sti

En vild bil-jagt med 140 kilometer i timen ad Lillevangsvej i Greve, hvor der er hastighedsbegrænsning på 50 kilometer i timen, og som fortsatte gennem et lukket sti-system, endte torsdag eftermiddag lykkeligvis med at politiet fik standset fire unge i den flygtende bil, før de fik kørt uskyldige personer ned.

Luskede rundt i Lillevangsparken

De fire unge mænd, der alle er i alderen 16-19 år og fra Ishøj, var midt på eftermiddagen torsdag, blevet set luske rundt i villa-kvarterene omkring Lillevangsparken i Greve.

Midt- og Vestsjællands Politi mistænkte, at de fire unge mænd havde sat sig for at ville begå indbrud i området, og en udsendt politi-patrulje forsøgte derfor at bringe de unges bil til standsning, men uden held.

Vanvittig biljagt ad sti-system

Istedet speedede bilens unge chauffør motoren op, og forsøgte at undslippe politiets patruljevogn ved med en fart på op imod 140 kilometer i timen at flygte ad Lillevangsvej, der har 50 kilometers fartbegrænsning, hvorefter han fortsatte sin vanvittige kørsel på et lukket sti-system, for at få sat ordensmagten af.

De lykkedes dog ikke, og bilen med de stjålne nummerplader blev til sidst bragt til standsning i Ishøj, og de fire unge mænd blev derefter anholdt.

Alle fire sigtet

Midt- og Vestsjællands Politi mistænker de unge mænd for at have været på indbrudstogt i Greve, og de blev derfor alle fire sigtet for forsøg på tyveri.

Føreren af bilen blev sigtet for flere forseelser som han foretog under sin vanvidskørsel gennem både byzone og sti-system.

De unge afhøres fredag

Alle fire mænd bliver afhørt af politiet fredag, hvor politiets jurister skal tage stilling til, om de unge mænd skal fremstilles i grundlovsforhør. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi fredag.
Klik her for at få dagens vigtigste nyheder på Facebook.

null

Publiceret 25 February 2011 10:53