Arkivfoto.

Arkivfoto.

Kamphunde angreb kvinde med hunde i snor

To Amstaff-kamphunde gik amok på to hunde i snor, som en kvinde luftede mandag eftermiddag ved 14.30-tiden. Den chokerede kvinde blev tilmed overfuset af kamphundenes ejer, som truede med vold, hvis kvinden anmeldte episoden til politiet.

Kvinden fra Udsholt i Nordsjælland luftede sine hunde på Taleboe-Åsen, da de to kamphunde af racen Amstaff Terrier pludselig kom løbende og gik til angreb på kvindens to hunde.

Se tv-indslag: "Min muskelhund er god til børn"

Kvinden råbte straks op og forsøgte at få de to løse hunde væk fra hendes hunde, men det udløste et sandt raseri fra en lavstammet 25-årig mand, der er ejer af de to løse kamphunde, oplyser netavisen Nordkysten.nu.

Manden, som er særdeles godt kendt af politiet, hidsede sig op og truede kvinden med vold, hvis hun kontaktede politiet.

Det har nu medført, at manden vil blive opsøgt af politiet. Der venter en sigtelse for trusler og for en overtrædelse af den skærpede hundelov ved ikke at have sine kamphunde forsvarligt bag hegn eller i snor, skriver netavisen Nordkysten.nu.

Se tv-indslag: Politiet afleverer muskelhund tilbage til sin ejer

De 13 ulovlige hunderacer:

Pitbull Terrier Tosa Inu Amerikansk Staffordshire Terrier Fila Brasileiro Dogo Argentino Amerikansk Bulldog Boerboel Kangal Centralasiatisk Ovtcharka Kaukasisk Ovtcharka Sydrussisk Ovtcharka Tornjak Sarplanina

Publiceret 01 March 2011 15:34