Natklubben Submarina blev for anden nat i træk knaldet for at lukke mindreårige gæster ind på natklubben efter midnat, oplyser Nordsjællands Politi. Arkivfoto.

Natklubben Submarina blev for anden nat i træk knaldet for at lukke mindreårige gæster ind på natklubben efter midnat, oplyser Nordsjællands Politi. Arkivfoto.

Ny overtrædelse:

Kendt natklub brød igen loven

Natklubben Submarina på Vedbæk Strandvej overtrædte for anden nat i træk deres bevilling

Natklubben Submarina på Vedbæk Strandvej, der fredag nat blev knaldet for at overtræde deres bevilling, overtrådte lørdag nat igen restaurationsloven for samme forseelse ved at lukke mindreårige gæster ind på natklubben efter midnat.

Fire mindreårige efter midnat

Den nye overtrædelse af bevillingen blev opdaget, da en M.I.-patrulje fra Nordsjællands Politi lørdag nat klokken 00.40 foretog et nyt kontrolbesøg på natklubben.

Natklubben Submarina havde tilsyneladende valgt at se stort på, at man natten forinden var blevet taget i at overtræde bevillingen om ikke at lukke mindreårige ind, for da M.I.-patruljen, M.I. står for Målrettet Indsats, lørdag nat tjekkede gæsternes identitet, fandt man fire personer, der endnu ikke var fyldt 18 år.

Ikke desto mindre overtrådte Submarina deres bevilling for anden nat i træk, da natklubben på Vedbæk Strandvej overfor Vedbæk Havn endnu engang valgte at lukke mindreårige gæster ind efter klokken 24.00.

Skærpet opsyn

Vagtchef Erik Skriver fra Nordsjællands Politi oplyser søndag, at der nu vil blive holdt et ekstra vågent øje med natklubben, men at der ikke umiddelbart er fare for, at Submarinas bevilling vil blive inddraget.

"Rent politimæssigt er det bevillingsnævnet, der i sidste ende afgør, om der skal foretages yderligere sanktioner i forhold til natklubbens bevilling," oplyser vagtchefen til Lokalavisen.dk

null

Publiceret 06 March 2011 07:00