En 80-årig kvinde blev lørdag eftermiddag overmandet af en tricktyve-bande, der trængte ind i kvindens lejlighed på Sophie Brahes Gade i Helsingør, oplyser Nordsjællands Politi. Arkivfoto: Colourbox

En 80-årig kvinde blev lørdag eftermiddag overmandet af en tricktyve-bande, der trængte ind i kvindens lejlighed på Sophie Brahes Gade i Helsingør, oplyser Nordsjællands Politi. Arkivfoto: Colourbox

80-årig kvinde overmandet af tricktyve-bande

Tricktyve-bande overmandede 80-årig kvinde i hendes lejlighed på Sopie Brahes Gade i Helsingør

En 80-årig helsingoransk kvinde blev sent lørdag eftermiddag offer for en tricktyve-bande, der trængte ind i kvindens lejlighed på Sophie Brahes Gade i Helsingør, hvor den ene tricktyv fastholdt kvinden, mens de to andre tricktyve gennemrodede hendes lejlighed, oplyser Nordsjællands Politi søndag.

Troede det var hjemmeplejen

Tricktyve-banden ringede på den 80-årige kvindes dørtelefon omkring klokken 16.45 lørdag eftermiddag, og da den ældre kvinde troede, at det var hjemmeplejen, der ringede på, åbnede hun for de tre tricktyve.

Trængte ind og greb kvinden

Den ene af de to kvindelige medlemmer af tricktyve-banden pressede hurtigt den 80-årige kvindes hoveddør op, hvorefter hun greb fat i offeret og fastholdt hende, mens de to andre tricktyve, en kvinde i 50´erne og en ikke nærmere beskrevet mand, gennemrodede offerets lejlighed for værdier.

Den kvindelige tricktyv, der greb fat i det 80-årige kvindelige offer, beskrives som en yngre kvinde i 30´erne, med kort sort hår.

Kvinden talte meget hurtigt på et gebrokkent dansk.

Stak af med flere værdier

Da de to andre tricktyve havde rodet gennem den 80-årige kvindes lejlighed, stak de alle tre af, og offeret alarmerede herefter sin datter, der anmeldte sagen til Nordsjællands Politi lørdag eftermiddag klokken 17.06.

Det 80-årige kvindelige offer har endnu ikke fået lavet en endelig opgørelse over de stjålne værdier, men vagtchef Søren Bjørnestad fra Nordsjællands Politi oplyser til Lokalavisen.dk, at: "Der er blevet stjålet en del værdier fra kvindens lejlighed."

Vagtchef Søren Bjørnestad mener iøvrigt om episoden, at: "Tricktyvene har opført sig sølle overfor den ældre dame." 

Har du set tricktyve-banden?

Nordsjællands Politi hører gerne fra vidner, der har set tricktyve-banden trænge ind i den 80-årige kvindes lejlighed på Sophie Brahes Gade i Helsingør.

Politiet kan kontaktes på servicenummer: 114 eller på telefon: 49 27 14 48, oplyser vagtchefen.

null

Publiceret 13 March 2011 12:57