Tre udenlandske lystfiskere befandt sig lørdag på temmelig tynd is på den halv-frosne Store Donse Dam ved Hørsholm. Arkivfoto.

Tre udenlandske lystfiskere befandt sig lørdag på temmelig tynd is på den halv-frosne Store Donse Dam ved Hørsholm. Arkivfoto.

Tre udenlandske lystfiskere på tynd is

Nordsjællands Politi sendte patrulje til Store Donse Dam hvor tre lystfiskere var ude på tynd is

Tre udenlandske lystfiskere befandt sig lørdag på temmelig tynd is, da de begav sig ud på Store Donse Dam ved Hørsholm for at dyrke et par timers fredeligt isfiskeri, oplyser Nordsjællands Politi.

Borgere slog alarm

Det var bekymrede borgere, der klokken 13.05 lørdag eftermiddag slog alarm til Nordsjællands Politi om, at der på Store Donse Dams tynde is befandt sig tre isfiskere.

Politiet valgte derfor at sende en patrulje afsted mod Store Donse Dam, for at kalde de tre fiskere ind, før de gik gennem den på grund af det gryende forår svækkede is.

Indså selv det var farligt

Da patruljen nåede frem til søen på Donsevej i Hørsholm, var de tre udenlandske isfiskere dog allerede gået på land igen, idet de selv havde opdaget, at isen ikke var særligt tyk, og at de derfor befandt sig i en potentiel farlig situation.

Politi-betjentene fik sig en lille alvorlig snak med de tre udenlandske lystfiskere, den ene bosat i Rungsted, om vigtigheden af, at undersøge isforholdene før man begiver sig ud på de tilfrosne søer, oplyser vagtchefen fra Nordsjællands Politi til Lokalavisen.dk

null

Publiceret 13 March 2011 23:00