En 20-årig mand ville absolut køres på skadestuen med ambulance til behandling for et mindre snitsår og misbrugte Alarm 112, hvilket kostede ham en bøde. Arkivfoto: Colourbox

En 20-årig mand ville absolut køres på skadestuen med ambulance til behandling for et mindre snitsår og misbrugte Alarm 112, hvilket kostede ham en bøde. Arkivfoto: Colourbox

Misbrugte 112:

Ung mand ville køres med ambulance

Ung mand skar hånden på smadret flaske og ville partout køres på skadestuen med ambulance

En 20-årig københavnsk mand misbrugte lørdag nat Alarmopkald 112, efter at han i første omgang havde fået afvist sit ønske om at blive kørt med ambulance på skadestuen til behandling for et mindre snitsår, han havde pådraget sig ved noget festivitas i en lejlighed på Lundtofteparken i Lyngby.

Skar sig på flaske

Den 20-årige mand fra Østerbro i København pådrog sig lørdag nat et snitsår efter nærkontakt med en smadret flaske, hvilket klokken 03.41 søndag morgen fik ham til foretage et alarmopkald til 112, fordi han ville køres med ambulance til nærmeste skadestue til behandling for snitsåret.

Personalet på alarmcentralen vejledte den unge københavnske mand i, hvordan han selv kunne opsøge lægehjælp, da man ikke kunne opfylde ungersvendens krav om at blive kørt med ambulance på skadestuen til behandling for et mindre snitsår.

Ringede og fortalte en ny historie

Det var den 20-årige mand åbenbart ikke helt tilfreds med, og han ringede derfor endnu en gang alarmcentralen op, og fortalte denne gang, at han var blevet slået i hovedet med en flaske.

Fra alarmcentralen fik man derfor sendt en politi-patrulje afsted til den angivne adresse på Lundtofteparken i Lyngby, hvor betjentene ganske rigtigt også traf den 20-årige mand.

Får bøde for 112-misbrug

Han fortalte hele historien til betjentene fra Nordsjællands Politi, der istedet for at optage rapport om den formodede flaske-voldssag, nu optog en rapport om den unge mands misbrug af alarmcentralen.

Der venter nu den 20-årige mand et bødeforlæg, der indenfor kort tid vil dumpe ned i hans postkasse på hjemme-adressen på Østerbro i København, oplyser vagtchefen ved Nordsjællands Politi søndag til Lokalavisen.dk

null

Publiceret 13 March 2011 14:00