Arkivfoto

Arkivfoto

Rumænsk lastvogn kværnede personbil

Rumænsk lastbil smadrede ind i personbil men føreren slap på mirakuløs vis uskadt

En noget skødesløs rumænsk lastvognschauffør foretog mandag eftermiddag ved 16-tiden et både farligt og uregelmenteret vognbaneskift på Køge Bugt Motorvejen, som resulterede i, at han kværnede en personbil, der ikke havde mulighed for at undgå påkørslen.

Drejede for sent fra

Den 45-årige rumænske lastvognschauffør opdagede tilsyneladende for sent, at han var ved at køre ad den forkerte motorvej ved udfletningen til henholdsvis Syd- og Vestmotorvejen, så han kastede sin lastbil tværs over motorvejen mod højre, for ikke at køre ad den forkerte motorvej.

Uheldigvis overså den rumænske lastbilchauffør en personbil, som han smadrede ind i ved at foretage den ulovlige manøvre.

Slap uskadt

Utroligt nok slap føreren af personbilen uskadt fra at blive påkørt af et lastvognstog under det dramatiske motorvejsuheld, og der skete ved ulykken kun materiel skade, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til Lokalavisen.dk

Politiets færdselsafdeling blev sendt til ulykkesstedet for at tjekke den rumænske lastbil, der viste sig at være helt i orden, men chaufføren slap dog ikke for at få en bøde, der skulle betales på stedet, før den 45-årige chauffør fik lov til at fortsætte sin videre kørsel.

null

Publiceret 15 March 2011 10:45