(Foto: Midt- og Vestsjællands Politi).

(Foto: Midt- og Vestsjællands Politi).

Her er billederne af sexgalningen

Midt- og Vestsjællands Politi er nu kommet i besiddelse af billeder af den mand, der den 10. februar lavede sexovergreb mod to piger i Ringsted

Hvem kender manden på billederne?
Efter sagen om manden, der bortførte unge kvinder i sin bil, blev kendt i offentligheden, har politiet talt med yderligere seks kvinder, der også den 10. februar blev kontaktet af manden. I disse tilfælde spurgte han også om vej og ville have kvinderne med i bilen eller på anden måde virkede påtrængende og nærgående.
Politiet har ikke siden fået anmeldelser, der tyder på, at der er tale om samme mand. Politiet har således heller ikke nogen ide om, om manden kommer fra lokalområdet, eller om han blot har været i Næstved/Ringsted den aktuelle dag.

"Billederne af manden er optaget i Ringsted Outlet den 10. februar 2011. Manden er med sikkerhed genkendt af nogle af de involverede kvinder," oplyser kommunikationsmedarbejder Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi.
I sagen er tidligere udsendt følgende:
Seksuelle overgreb og frihedsberøvelse – Ringsted.
Ringsted Lokalpoliti efterlyser en gerningsmand, der torsdag den 10. februar 2011 i to tilfælde tog en ung pige med i sin bil, hvorefter han nægtede dem at forlade bilen, mens han tilbød dem forskellige gaver som de afslog at modtage, hvorefter han forlangte forskellige seksuelle ydelser fra dem.             
Gerningsmanden beskrives som mand, 30-40 år, ”araberlignende udseende”, 175-190 cm høj, spinkel med smalt ansigt, meget mørke øjne, kort sort hår, ret lang næse med bue på næseryggen, iført blå cowboybukser og skindjakke, samt formentlig en skijakke,
Talte dansk med tydelig udenlandsk accent.
Han var kørende i en lille mørkeblå bil, formentlig af mærket Peugeot.
Den første pige, en 17-årig pige fra Næstved,  blev taget med i gerningsmandens bil ca. kl. 08.20 ved Næstved Jernbanestation, under påskud af at skulle vise ham vej til Borup, hvorunder hun skulle køre med ham til Ringsted, hvor hun alligevel skulle være kørt med bussen.
I Ringsted nægtede han at standse, men fortsatte ad motorvejen mod København, hvor han forlod motorvejen på et ukendt sted og standsede på en øde plads. Her forlangte han seksuelle ydelser af hende, hvilket gentog sig under den videre kørsel tilbage mod Ringsted, hvor pigen blev sat af bilen ved Ringsted Jernbanestation først eller midt på eftermiddagen.
Hun har således været frihedsberøvet i mandens bil i adskillige timer, hvorunder hun har været udsat for seksuelle overgreb.
Den anden pige, en 20-årig pige fra Ringsteds udkant,  blev taget med i gerningsmandens bil den samme dag ca. kl. 20.30, da hun ventede på en bybus ved Ringsted Jernbanestation, under påskud af at give pigen kørelejlighed.
I stedet for at køre forbi pigens bopæl, fortsatte han til Næstved, trods pigens gentagne anmodninger om at blive sat af.
Undervejs gjorde han seksuelle tilnærmelser og på vej tilbage mod Ringsted, standsede han op flere gange og forlangte seksuelle ydelser af hende for at køre videre.
Hun blev sat af bilen på Næstvedvej i Ringsted ca. kl. 23.00 og har således været frihedsberøvet i mandens bil i 2½ time, hvorunder hun var udsat for seksuelle overgreb.
Lokalpolitiet i Ringsted vil meget gerne høre fra vidner eller andre, der har en ide om, hvem manden er. Ring til politiet på tlf. 114.

(Foto: Midt- og Vestsjællands Politi).

(Foto: Midt- og Vestsjællands Politi).

Publiceret 22 March 2011 14:15