To unge tyve fik kolde fødder og stak af under indbrud hos skrigende kvinde. Arkivfoto

To unge tyve fik kolde fødder og stak af under indbrud hos skrigende kvinde. Arkivfoto

Skrigende kvinde jog unge tyve på flugt

To unge mandlige indbrudstyve blev jaget på flugt af skrigende kvinde

To unge fyre forsøgte lørdag nat at bryde ind i et fritidshus på Æblehaven ved Hundested, men fortrød hurtigt deres forehavende, da fritidshusets kvindelige beboer begyndte at skrige højt op om hjælp, oplyser Nordsjællands Politi søndag til Lokalavisen.dk

Kvinden skreg op 

De to unge indbrudstyve var omkring 02.45-tiden natten til søndag gået i gang med at bryde ind i kvindens fritidshus på Æblehaven i Hundested.

Indbrudstyvene havde dog tilsyneladende overset, at kvinden var hjemme, og da hun opdagede, at de to unge mandlige tyve var ved at bryde ind i hendes fritidshus, begyndte hun straks at skrige op.

Stak af på knallert

Kvindens råben fik de to unge mænd til at opgive indbruddet, hvorefter de skyndsomst stak af fra stedet på en knallert.

Kvinden havde i mellemtiden tilkaldt Nordsjællands Politi, der modtog opkaldet fra kvinden klokken 02.51 lørdag nat, hvorefter man sendte en hundepatrulje afsted mod Æblehaven i Hundested.

Opsnuset af hundene

Efter en kort rundering i området og brug af hundene, opsporede hundepatruljen kort efter de to unge mandlige indbrudstyve.

Den ene indbrudstyv, en 19-årig mand fra Melby, viste sig ved anholdelsen at være bevæbnet med en såkaldt "Butterfly-kniv," oplyser vagtchefen fra Nordsjællands Politi.

Hans 18-årige indbrudsmakker kommer fra Hundested.

Ikke hærdede kriminelle

"De to unge mænd på henholdvis 18- og 19 år, er ikke tidligere kendt af politiet for kriminalitet, men under afhøringen erkendte de, at have begået fire-fem lignende indbrud i lokalområdet," fortæller vagtchef Palle Jørgensen fra Nordsjællands Politi til Lokalavisen.dk

De to mænd er nu blevet sigtet for indbruddet, ligesom den 19-årige mand fra Melby er blevet sigtet for ulovlig våbenbesiddelse, oplyser vagtchefen.

Publiceret 03 April 2011 12:08