To unge mænd på Skjoldhøjkollegiet blev i nat overfaldet på deres værelser af hjemmerøvere.

To unge mænd på Skjoldhøjkollegiet blev i nat overfaldet på deres værelser af hjemmerøvere.

To studerende brutalt slået ned i nat på deres værelser

To studerende blev tæsket af tre mænd, der i nat trængte ind på deres kollegium

To unge mænd blev i nat røvet og overfaldet på deres respektive værelser på Skjoldhøjkollegiet i Brabrand i det vestlige Aarhus.
Det første hjemmerøveri skete mod en 27-årg mand klokken 00.53, hvor 3-4 mænd kom kom ind på hans værelse via en ulåst dør. Mændene var meget aggressive og hev tøj ud af klædeskabet, og de slog og sparkede beboeren for til sidst at stjæle hans mobiltelefon.
Den 27-årige beboer slap uden brud, men har fået en del knubs og er fortsat indlagt på hospital til observation, oplyser politikommissær Mogens Brøndum, Østjyllands Politi.
En lille time senere, klokken 01.40, lå en anden studerende på Skjoldhøjkollegiet og sov med et vindue på klem. Han vågnede ved, at vinduet blev åbnet, og 2-3 mænd trængte ind på værelset med ordene: "Politiet er efter os."
Den 21-årige mandlige beboer ville tænde lyset, men nåede det ikke, inden han blev slået ned af mændene og faldt om på gulvet. Gerningsmændene opholdt sig omkring fem minutter på hans værelse, inden de forsvant igen via vinduet og tog beboerens computer med. Den 21-årige er ligeledes indlagt på hospitalet med knubs og hudafskrabninger.
"Vi var på stedet med patruljer og hundevogne, da den anden episode fandt sted, og der er ingen tvivl om, at det er de samme gerningsmænd. Der må være nogen, der har set mændene i området, og dem vil vi meget gerne høre fra," siger politikommissær Mogens Brøndum, Østjyllands Politi.
Gerningsmændene beskrives som:
A: Mand, dansker, cirka 20-25 år, 190 centimeter høj, muskuløs, markeret ansigt.
B: Mand, afrikansk udseende med sorte afrokrøller, under 20 år, 180 centimeter høj, spinkel.
C: Mand, dansker, cirka 20 år, 185 centimeter høj, almindelig af bygning, mørkt hår cirka tre centimeter langt.
Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

null

Publiceret 12 April 2011 10:15