Arkivfoto

Arkivfoto

Voldsomt hjemmerøveri:

Mand tæsket med jernstang

Tre hjemmerøvere tæskede onsdag aften en mand med en jernstang

Af
Martin Warming

Martin Warming

En 41-årig mand blev onsdag aften overfaldet af tre maskerede røvere i sit eget hjem på Tinggården i Herfølge ved Roskilde.

Det voldsomme hjemmerøveri fandt sted omkring klokken 21, da de tre røvere trængte ind i mandens lejlighed og slog ham flere gange på kroppen og i hovedet med en jernstang.

Den 45-årige mand fik en stor flænge i hovedet, og blev indlagt til observation for hjernerystelse, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet er af den overbevisning, at de tre maskerede gerningsmænd kender til den 45-årige i forvejen.

Gerningsmændene beskrives som:

A: Etnisk dansk mand. 16 til 20 år, cirka 180 centimeter høj og spinkel af bygning. Han var iført mørkt, sort tøj, en mørk/sort røverhue med to huller til øjnene og tynde, sorte arbejdshandsker

B: Mand. Snakkede dansk, men med udenlandsk accent. 16 til 20 år, cirka 180 centimeter høj og almindelig af bygning. Han var iført mørkt tøj, røverhue og tynde, sorte arbejdshandsker. Han bar på et jernrør. Jernrøret var blankt som aluminium og cirka 40 til 50 centimeter langt og havde cirka samme diameter som en cykelpumpe.  

C: Mand. Snakkede dansk, men med udenlandsk accent. 16 til 20 år, lidt lavere end A og B og almindelig af bygning. Han var iført mørkt tøj og røverhue samt tynde sorte arbejdshandsker. Han bar muligvis også på et jernrør.

Lokalpolitiet i Køge vil meget gerne høre fra vidner, der har bemærket de tre mænd ved Tinggården omkring klokken 21.00 onsdag aften eller som i øvrigt har oplysninger i sagen.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 1-1-4.

null

Publiceret 14 April 2011 11:47