16-årig gennemtæsket:

Flygtede på togskinner og brækkede benet

Af
Kim Belmark

Kim Belmark

En 16-årig dreng, der blev gennemtæsket af tre yngre mænd på Solrød Station, flygtede fra sine voldsmænd på togskinnerne og hoppede ud over en flere meter høj skrænt og brækkede det ene ben.

To piger kom tilfældigt forbi og hjalp med at tilkalde en ambulance. Men disse piger ved muligvis slet ikke, at der forinden var tale om et overfald på den 16-årige dreng, og politiet vil meget gerne tale med de to piger.

Midt- og Vestsjællands Politi søger i det hele taget vidner til det voldelige overfald på Solrød Station, som fandt sted onsdag den 20. april i tidsrummet klokken 17-45 til 18.00, men som først blev anmeldt til politiet lørdag den 23. april, fordi den 16-årige dreng blev indlagt på Køge Sygehus og siden overflyttet til Rigshospitalet, hvor han blev opereret.

Ifølge politiet mødte den 16-årige dreng tre yngre mænd for enden af trappen, der fører ned fra perronen på Solrød Station. De yngre mænd kastede en stor sten efter den 16-årige og truede ham med en kniv. 

Herefter løb den 16-årige op på selve perronen, hvor han blev væltet omkuld og overfaldet med slag og spark. Han flygtede på togskinnerne med de tre voldsmænd efter sig og hoppede efterfølgende ud over en skrænt med et flere meter langt fald, hvorefter han landede uheldigt og pådrog sig et alvorligt benbrud, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

null

Publiceret 26 April 2011 10:00