Politiet til kæmpe-røver:

Vi har dit navn. Meld dig

Af
Kim Belmark

Kim Belmark

Tobias Benjamin Grøndal. Født i 1990. Bopæl i Lyngby. Stærkt mistænkt for iskolde, væbnede røverier. Status lige nu: Pist væk.

Politiet har identificeret og er lige i hælene på 'kæmperøveren', den unge mand med en højde på omkring to meter, som er kraftigt mistænkt for at stå bag røverier mod bl.a. Irma på Kongevejen i Virum og Irma på Trørødvej i Søllerød.

Klik her og se overvågningsvideo af kæmperøveren

"Efter offentliggørelsen af billeder af røveren, har vi fået et par henvendelser fra borgere, og han er nu fuldt identificeret. Derfor siger vi: Meld dig til politiet, Tobias. Vi ved, hvem du er, og vi ved, hvor du bor. Det er blot et spørgsmål om tid, før vi har dig," siger politiassistent Martin Glaring fra Nordsjællands Politi, Station Syd.

Politiet har været på Tobias Benjamin Grøndals adresse i Lyngby, men den unge høje mand var væk. Som sunket i jorden. Tobias er en tidligere bekendt af retssystemet og har mindre domme for berigelseskriminalitet, dog ikke af den grovhed og med den kynisme, som kendetegner de røverier, som han nu er under stærk mistanke for at have begået.

Klik her og se overvågningsvideo af kæmperøveren

Røveriet mod Irma på Kongevejen i Virum fandt sted kort efter klokken ni tirsdag formiddag, da den to meter høje mand truede personalet med en kniv og samlede dem i et baglokale. Røveren ventede i cirka 10-12 minutter til tidslåsen var slået fra på pengeskabet, og herefter tvang han personalet til at åbne det og stjal op mod 60.000 kroner.

Røveren tvang personalet til at lukke sig ud af bagindgangen, hvorefter han flygtede fra stedet i ukendt retning.

Politiet mener, at Tobias Benjamin Grøndal også er identisk med den røver, der den 12. april bagbandt en ansat og to kunder i Irma på Trørødvej i Søllerød.
 

 

null

Publiceret 29 April 2011 12:13