En 40-årig kvinde fra Tisvildeleje fik sig en forskrækkelse, da hun blev vækket af en indbrudstyv, der var ved at bryde ind. Arkivfoto

En 40-årig kvinde fra Tisvildeleje fik sig en forskrækkelse, da hun blev vækket af en indbrudstyv, der var ved at bryde ind. Arkivfoto

40-årig kvinde jog indbrudstyv på flugt

Sovende kvinde vågnede ved larm fra sit vindue og jog derefter indbrudstyv på flugt

En 40-årig kvinde fra Tisvildeleje blev torsdag nat vækket af støj fra vinduet, der viste sig at stamme fra en indbrudstyvs forsøg på at bryde ind, oplyser Nordsjællands Politi lørdag.

Vågnede ved støj fra vinduet

Klokken var et pænt stykke over sengetid, da en 40-årig kvinde fra Tisvildeleje natten til fredag blev vækket af støj, der kom fra hendes vindue.

Kvinden gned søvnen ud af øjnene for at undersøge, hvorfor det støjede fra vinduet, og derved overraskede hun en indbrudstyv, der var i færd med at opbryde vinduet til hendes hus på Tibirkevej.

Skræmte tyven på flugt

Da indbrudstyven fandt ud af, at han var blevet opdaget af den nu vågne kvinde, tog han straks benene på nakken, og stak efterfølgende af fra stedet i en bil.

Den 40-årige kvinde nåede ikke at se mandens bil, og har heller ikke kunnet give Nordsjællands Politi et brugbart signalement af gerningsmanden, så politiet hører gerne fra borgere, der eventuelt har set noget mistænkeligt.

Kvinden anmeldte dog først sagen til Nordsjællands Politi fredag morgen ved 09-tiden, oplyser politiets vagtchef Susanne Philipson til Lokalavisen.dk

Henvendelser i sagen til Nordsjællands Politi på telefon: 114 eller på nærmeste politistation.

null

Publiceret 30 April 2011 12:07