56-årig kvinde overraskede pige-tyv

56-årig kvinde overraskede tre unge tyve der var ved at sparke døren ind til hendes lejlighed

En 56-årig kvinde overraskede lørdag eftermiddag en teenage-pige, der sammen med to med-gerningsmænd, var ved at sparke døren ind til kvindens lejlighed på Ryttergårdsvej i Farum, oplyser Nordsjællands Politi søndag til Lokalavisen.dk

Fik ikke stjålet noget

Den 56-årige kvinde kom hjem til lejligheden på Ryttergårdsvej ved 15.45-tiden, hvor hun overraskede den unge pige og hendes to mandlige kammerater, hvilket fik de tre unge forbryderspirer til at tage benene på nakken, og flygte fra stedet.

De tre unge tyve nåede ifølge vagtchef Susanne Philipson fra Nordsjællands formentlig ikke at komme ind i den 56-årige kvindes lejlighed, før de blev afsløret i deres kriminelle forehavende.

Pige-tyv med lyse striber og hestehale

Pige-tyven havde, ifølge den 56-årige kvindelige indehaver af lejligheden på Ryttergårdsvej i Farum, en iøjnefaldende frisure med markante lyse striber i det lange brune hår, som pigen på gerningstidspunktet havde samlet i en hestehale.

Den cirka 160 centimeter høje teenage-tyv var cirka 14-16 år gammel, spinkel af bygning, og hun gik med halvlange cowboy-bukser, der nåede hende til knæet, oplyser Nordsjællands Politi.

Signalement af de to andre

Pigens kammesjukker er blevet beskrevet af kvinden som værende:

Tyv A: Beskrives som en mand, kraftig af bygning og med en blå baseball-kasket.

Tyv B: Beskrives som en mand almindelig af bygning.

Den 56-årige kvinde anmeldte de tre unges indbrudsforsøg til Nordsjællands Politi klokken 15.50 lørdag eftermiddag, oplyser vagtchefen søndag til Lokalavisen.dk

Så du de tre tyve flygte?

Hvis du så pige-tyven med den iøjnefaldende frisure spurte afsted fra lejligheden på Ryttergårdsvej i Farum lørdag eftermiddag ved 16-tiden sammen med hendes to unge med-gerningsmand, hører politiet meget gerne nærmere.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon: 114 eller ved henvendelse hos nærmeste politi.

null

Publiceret 01 May 2011 14:16