16-årig Lyngby-dreng fik voldsomme skader i ansigtet efter at være blevet overfaldet og slået med en brosten. Foto: Mogens Greve

16-årig Lyngby-dreng fik voldsomme skader i ansigtet efter at være blevet overfaldet og slået med en brosten. Foto: Mogens Greve

Ekstrem vold:

16-årig tæsket i ansigtet med brosten

16-årig dreng fik fredag voldsomme skader i ansigtet da han blev overfaldet og slået med en brosten

En blot 16-årig dreng blev fredag nat på Lyngby Hovedgade udsat for usædvanlig grov vold, efter han først var blevet jagtet af flere unge, som derefter tildelte ham gentagne slag i ansigtet med en brosten, hvilket ifølge vagtchefen ved Nordsjællands Politi slog drengens ansigt helt skævt.

Ovefaldet af kammerat

Den 16-årige deng var tilsyneladende blevet uenig med en 17-årig kammerat, hvilket fik den 16-årige dreng til at tage flugten.

Men ifølge flere vidner, der var tilstede fredag nat på Lyngby Hovedgade, blev den 16-årige dreng efterfølgende jagtet af sin ét ældre år kammerat og flere andre unge, som derefter begik det voldsomt grove overfald på den 16-årige, hvor han blandt andet blev slået i ansigtet med en brosten.

Brækkede begge øjenhuler, kæbe og næsen

Det ekstremt grove overfald førte til, at den 16-årige dreng fik brækket begge øjenhuler, den ene kæbe og sin næse, ligesom drengen fik slået flere tænder ud.

Drengen mistede bevidstheden under det grove overfald, så det var vidner, der klokken 00.56 fik tilkaldt Nordsjællands Politi og en ambulance til den groft overfaldne og bevidstløse dreng.

Ifølge vagtchef Susanne Philipson fra Nordsjællands Politi var drengens ansigt på det nærmeste slået helt skævt efter det voldsomme brostensoverfald, og på hagen har han tydelige mærker af en skosål, efter at være blevet sparket i hovedet.

Den 16-årige har også blodudtrækninger flere steder i øjnene og ansigtet, oplyser Nordsjællands Politi søndag til Lokalavisen.dk

Indlagt på hospital

Den 16-årige Lyngby-dreng blev kørt til behandling for sine omfattende ansigts-skader på Herlev Hospital, og blev efterfølgende kørt til observation på Rigshospitalets Traumecenter, hvor han senere vil blive afhørt til sagen, oplyser vagtchefen til Lokalavisen.dk

Drengen blev i første omgang afhørt kort på Herlev Hospital, hvor han selv var i stand til at udpege den ene voldsmand, hvilket førte til anholdelse af den 17-årige "kammerat."

Voldsmand fremstillet og fængslet

Den 17-årige voldsmand blev søndag morgen ved 09-tiden fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Helsingør, hvor han blev varetægtsfængslet, og anbragt på en lukket ungdomsinstitution, oplyser Nordsjællands Politi.

null

Publiceret 01 May 2011 12:05