Politiet:

Vi tjekker alle lige meget

Politiassistent Jesper Knak er manden bag taxakontrollerne ved Hørsholm Midtpunkt, og han mener at politiet tjekker andre pladser lige så meget

Af
Af Mads Hussing

Der er blevet mange flere taxakontroller, men det skyldes ene og alene at der har været afholdt meget få i mange år. Sådan lyder det fra politiassistent Jesper Knak, der har været på mange taxakontroller de seneste år, blandt andet dem ved Hørsholm Midtpunkt.
"Vi har været mange gange i Hørsholm, men vi har også været mange gange andre steder. Jeg er sikker på at hvis du spørger chaufførerne på Gentofte Station og på Lyngby Station, så vil de også fortælle at vi har været der meget," siger Jesper Knak, der ikke har det præcise antal for hvor mange gange, han har været i Hørsholmm Midtpunkt det seneste halve år.
"Hvis vi har været der 10 gange, så har vi nok også været 10 gange i Lyngby og i Gentofte," siger Jesper Knak, der medgiver at holdepladsen ligger lige overfor politistationen, og "at når vi kører ud andre steder, så kan vi køre forbi holdepladsen i Hørsholm og tjekke."
Der bliver måske ikke lige så mange tjek de kommende måneder, da taxakontroller også er et led i en uddannelsesplan for politielever.
"Der har været elever som vi uddanner, og dem kommer der ikke så mange af i den kommende tid," siger Jesper Knak, der mener at han tjekker det der skal tjekkes:
"De har nogle papirer de skal have med plus en bog, og de skal bare være i orden."

null

Publiceret 05 May 2011 09:00