Claus og Christian foretrak at blive fotograferet bagfra. Foto: Jeppe Lund

Claus og Christian foretrak at blive fotograferet bagfra. Foto: Jeppe Lund

Den nøgne sandhed om de nøgne og syngende mænd

Villabyerne har opsporet de syv unge mænd, der gik syngende gennem Ordrup og Skovshoved med skovle over skulderen. Målet var at finde en nedgravet skat

Af
Af Mikael Østergaard

"Der går en flok syngende nøgne mænd ned ad Ordrup Jagtvej med skovle over skulderen".

Sådan lød et opkald til Nordsjællands Politi kl. 02 natten til tirsdag i forrige uge. Politiet sendte en patrulevogn, men eftersøgningen gav intet resultat. Ikke så underligt, eftersom de syv unge - seks fra Ordrup Gymnasium og én fra Skovshoved Skole - på det tidspunkt befandt sig i en have på Teglgårdsvej, hvor de gravede efter en 7 liters tequila dunk.
Forklaring følger.

Skatten ved træet

Vi skruer tiden et år tilbage, hvor de samme syv unge efter omsider at have tømt den omtalte tequila dunk i en sen nattetime beslutter at grave den ned.

"I en blanding fuldskab og spas vedtager vi at drage nøgne afsted. Efter at have vandret på må og få på villavejene i Skovshoved vælger vi en tilfældig have på Teglgårdsvej og graver dunken ned ved et træ", fortæller Claus.

Her har den så ligget et års tid, inden drengene i påskeferien igen slog sig på flasken. Da promillen var høj nok, besluttede de at genfinde tequila-dunken og grave den op. Også denne gang i Adams-kostume.
Der blev hentet skovle, og så begav flokken sig syngende ned ad Ordrup Jagtvej, Exnersvej og Frölichsvej, inden de med lidt besvær fandt den gamle have.

"Jeg kunne faktisk ikke huske, at vi sang. Det kom jeg først i tanke om, da jeg læste artiklen i Villabyerne", griner Christian.

Vel fremme opstod et nyt problem. Haven var fuld af træer, og ingen kunne huske, ved hvilket træ skatten var gravet ned. Skovlene blev sat i jorden overalt, men uden resultat, og da temperaturen efterhånden nærmede sig frysepunktet, kneb det med at holde varmen, selv om de arbejdede hårdt for sagen.

Så de syv nøgne skattejægere måtte vende tomhændede hjem, hvor de festede videre. Med tøj på.

Ny plan er klar
"Men vi gør et nyt forsøg på et eller andet tidspunkt, når vi har drukket nok. Og det bliver efter samme opskrift: I bar figur og bevæbnet med skovle. Det kan dog være, at vi forbereder os bedre ved først at afsøge haven i dagslys. Med tøj på", lover Claus.

Af hensyn til deres forældres blodtryk er drengenes navne opdigtede. Deres rigtige navne er redaktionen bekendt.

Publiceret 06 May 2011 11:00