Tre mørklødede mænd i en Mercedes med tonede ruder forsøgte lørdag at sælge guldringe til en 47-årig kvindelig bilist. Arkivfoto

Tre mørklødede mænd i en Mercedes med tonede ruder forsøgte lørdag at sælge guldringe til en 47-årig kvindelig bilist. Arkivfoto

Kvinde stoppet på motorvej af "guldsælger"

Mørklødede pengetrængende mænd standsede 47-årig kvinde på tilkørselsrampe og forsøgte at sælge guld

En 47-årig kvinde blev tidligt lørdag eftermiddag standset på tilkørselsrampen til Helsingør Motorvejen ved Lyngby af tre mørklødede mænd, der havde parkeret en engelskindregistreret Mercedes på rampen, og forsøgte at sælge kvinden nogle guldsmykker, oplyser politiets vagtchef søndag.

Havde brug for pengene

Den 47-årige kvindelige bilist blev ved 13-tiden lørdag eftermiddag stoppet på tilkørselsrampen til Helsingør Motorvejen ved Buddingevej af de tre mænd.

Den ene af de tre mænd, en meget velklædt herre med slips og jakkesæt, forklarede på engelsk til den 47-årige kvindelige bilist, at han var løbet tør for penge, hvorfor han gerne ville sælge hende sine guldsmykker.

Smykkerne var guld-lignende, men den 47-årige kvindelige bilist fra Søborg afslog klogeligt nok at købe mandens ringe, som han hævdede var lavet af guld.

Den 47-årige kvinde anmeldte efterfølgende hændelsen til Nordsjællands Politi klokken 13.20 lørdag.

Politiet advarer: Sig nej

Vagtchef Søren Bjørnestad fra Nordsjællands Politi advarer borgerne mod at købe noget fra de tvivlsomme guldhandlere, der typisk opererer fra en parkeret bil langs både lande- og motorveje:

"Man kan blive snydt for nogle få hundrede kroner, men man kan også nemt blive snydt for endnu større beløb, så vi opfordrer både bilister og andre om at takke nej til den slags tilbud," fortæller vagtchefen til Lokalavisen.dk

null

Publiceret 08 May 2011 12:06