Mand gik gennem rude under slagsmål

Store mængder blod flød foran Skoringen i Frederikssund natten til søndag. Forud for det dramatiske syn var en mand væltet gennem en butiksdør som følge af et slagsmål

Af
Af Birgitte Masson

Politiet fik travlt, da de, i Frederikssunds Østergade klokken 04.01 natten til søndag, kunne høre uro blandt en gruppe unge, der var samlet foran Skoringen.
Da patruljen nåede derhen, kunne de konstatere, at ruden var smadret i butiksdøren, og at det flød med blod foran på fortorvet.
Nogle af de tilstedeværende unge råbte, at en mand var slået ned, og at gerningsmanden var løbet væk. Det viste sig senere, at en slemt tilskadekommen 21-årig mand havde henvendt sig på Skadestuen på Frederikssund Sygehus med en stor flænge i ryggen .
Og det var ganske rigtigt den samme mand, som var væltet gennem døren til Skoringen.
Efter at være blevet syet med fem sting, blev han anholdt på skadestuen, og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.
Det viser sig, at den 21-årige mand tilsyneladende er noget af en slagsbror, for han har tidligere stiftet bekendskab med ordensmagten, i forbindelse med et slagsmål som han var involveret i den 16.4.
En anden 21-årig mand blev også anholdt i forbindelse med uroen foran Skoringen. Han blev fundet af en politipatrulje på Heimdalsvej, hvor han blev anholdt og ligeledes sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Publiceret 09 May 2011 11:00