Politi i kapløb med tiden:

Syg mand forsvundet

Politiets hundepatruljer leder lige nu efter en psykisk syg mand, som søndag eftermiddag forlod morens bopæl i Jægerspris

Af
Af Birgitte Masson

Lige nu leder politiets hundepatrulje efter en psykisk syg mand, som søndag eftermiddag pludselig forsvandt fra morens hjem i Jægerspris.
Hundepatruljer blev sat ind søndag klokken 18.52 efter, at den bekymrede mor havde alarmeret politiet, da sønnen, i al ubemærkethed, havde forladt hendes hjem tidligere på eftermiddagen, barfodet og uden at tage sin mobil med sig.
Den 44-årige søn var netop blevet udskrevet fra psykiatrisk behandling på Slagelse Sygehus.
Og da moren fandt ud af, at han ikke var komme hjem til sin bopæl i Holbæk i timerne efter, at han havde forladt hendes hjem, så hun ingen anden udvej end at alarmere politiet.
De rykkede derfor massivt ud med hundepatruljer i store dele af Jægerspris og omegn.
Området ved Vesterstrand var, i følge moren, et oplagt sted for sønnen at tage hen. Men da han ikke var at finde der, blev eftersøgningen udvidet til skydeterrænet, Over Dråby, Jægerspris Slot og området ved Ahornkrogen.
Natten igennem ledte hundepatruljerne efter den 44-årige, men på de tidlige morgentimer blev eftersøgningen indstillet for en stund.
Den er dog blevet genoptaget igen mandag formiddag, Skadestuer og taxaselskaberne er ligeledes blevet orienteret om den 44-åriges forsvinden.
Den efterlyste mand er 191 cm høj. Spinkel af bygning. Han har mørkeblond hår og var iført blå cowboybukser, og en blå t-shirt. Han bar briller, men havde forladt morens hjem uden at tage sit fodtøj på.

null

Publiceret 09 May 2011 12:00