Mand fik fængsel for lussing til bartender

En gæst på bodega Striben følte sig så forstyrret af bartenderen, da han ville stoppe et slagsmål, at han sendte hende bort med en lussing

Af
Tim Panduro

En mandlig gæst på Bodega Striben følte sin indsats for at stoppe et truende slagsmål så forstyrret af en kvindelig bartender, at han endte med at sende hende bort fra stedet med en lussing.

Det fortalte han, da han forleden stod tiltalt for vold ved retten i Hillerød.

Den 50-årige mand var 13. februar ved to-tiden om natten gæst på Bodega Striben på Hovedgaden i Skævinge. Ifølge retsbogen fra retssagen fortalte han, at han tidligere har været tilkaldt som en form for dørmand, når der var problemer - og denne aften fornemmede han, at der var slagsmål i luften uden for bodegaen. Han gik ud for at stoppe det, og en ung, kvindelig bartender fulgte efter.

Ifølge retsbogen fortalte den 50-årige, at bartenderen var så ophidset over situationen, at hun gjorde ondt værre. Derfor tog han fat i hende for at føre hende indendørs, og da hun ikke lystrede, slog han hende på kinden med flad hånd.

Dommen endte på 20 dages betinget fængsel. Normalt er voldsdomme ubetingede, men retten valgte at gøre denne dom betinget, fordi den 50-årige er ustraffet, har gode personlige forhold, volden ikke førte til skader og fordi omstændighederne var usædvanlige.

Den 50-årige, der erkendte alt, skal desuden betale sagens omkostninger.

Publiceret 11 May 2011 16:07