Arkivfoto

Arkivfoto

Anholdt i aftes:

Ung mand ville dræbe 22-årig

23-årig mand sigtet for forsøg på manddrab og varetægtsfængslet i tre uger

Af
Martin Warming

Martin Warming

Politiet har anholdt en 23-årig mand og sigtet ham for forsøg på manddrab i forbindelse med en skudepisode i Køge den 27. april.

Manden blev anholdt i Jylland i går, og blev fredag formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde, hvor han blev varetægtsfængslet i tre uger, oplyser vicepolitiinspektør Per Heide fra Midt- og Vestsjællands Politi til Lokalavisen.dk.

"Vi har ledt efter ham siden skudepisoden, og vi har hele tiden vidst, hvem han var, men vi har bare ikke kunnet finde ham. Forleden fik vi så nogle oplysninger om, at han muligvis var i Jylland, og det viste sig at holde stik," fortæller Per Heide.

Ved skudepisoden den 27. april, der fandt sted om eftermiddagen ved Sdr. Viaduktvej, blev der affyrret flere skud ind i en bil, hvor der sad en 22-årig mand. Den 22-årige blev ikke ramt af skuddene, men bilen blev ramt flere gange.

"Jeg kan bekræfte, at den 23-årige mand har realtioner til nogle af de forskellige grupperinger, der er i Køge," fortæller Per Heide.

En 19-årig mand sidder allerede varetægtsfængslet i sagen, og han er også blevet sigtet for forsøg på manddrab.

Den 23-årige mand, der blev anholdt torsdag, har intil videre ikke ønsket at udtale sig til politiet, og grundlovsforhøret fredag formiddag blev holdt for lukkede døre.

Den 23-årige mand skal tilbringe den første uge af sin varetægtsfængsling i isolation, fortæller Per Heide.

null

Publiceret 13 May 2011 10:04