Politiet efterlyser en afrikansk kvinde med glat hår, der lørdag stjal sølvtøj fra en 94-årig kvinde i Helsinge. Arkivfoto

Politiet efterlyser en afrikansk kvinde med glat hår, der lørdag stjal sølvtøj fra en 94-årig kvinde i Helsinge. Arkivfoto

Glathåret afrikansk kvinde stjal fra 94-årig

En glathåret afrikansk kvinde så sit snit til at stjæle sølvtøj fra 94-årig dame der opholdt sig i haven

En glathåret, afrikansk kvindelig tricktyv sneg sig lørdag eftermiddag ind til en 94-årig dame på Parkvænget i Helsinge, og stjal den gamle dames sølvtøj.

Det oplyser vagtchef Anders Schütt fra Nordsjællands Politi til Lokalavisen.dk

94-årig kvinde var i haven

Det 94-årige kvindelige offer var lørdag eftermiddag ved 17-tiden gået en tur ud i sin have, hvilket den kvindelige tyv udnyttede til sit kriminelle forehavende.

Den afrikanske kvinde sneg sig i tidsrummet mellem klokken 16.55 og 17.00 uset ind i den 94-årige dames bolig på Parkvænget i Helsinge.

Her fandt hun hurtigt fandt frem til det sølvtøj, som den gamle dame havde liggende i sine gemmer.

Tricktyv opdaget af offer

Mens den cirka 45-årige kvindelige tyv var ved at gennemgå den ældre dames ejendele, kom den 94-årige kvinde pludseligt ind fra haven, hvilket fik den kvindelige tyv til at flygte fra stedet.

Det lykkedes for den kvindelige tricktyv at få det fundne sølvtøj med, da hun stak af fra den gamle dames hjem, oplyser politiets vagtchef Anders Schütt.

Signalement

Det 94-årige kvindelige offer har til Nordsjællands Politi afgivet dette signalement af tricktyven:

En afrikansk kvinde med glat, sort hår, cirka 40-50 år gammel, omkring 160 centimeter høj og kraftig af bygning.

Kvinden skulle desuden have meget mørke øjne og ditto øjenbryn.

Den kvindelige tricktyv bar en sort og hvid trøje under tyveriet.

Så du den glathårede kvinde?

Nordsjællands Politi efterlyser vidner, der eventuelt måtte have set den glathårede, afrikanske kvindelige tyv flygte fra den 94-årige dames ældrebolig på Parkvænget i Helsinge.

Har du oplysninger i sagen, kan disse videregives til Nordsjællands Politi, der sidder klar til at modtage din anmeldelse på telefon: 114

null

Publiceret 15 May 2011 16:01