Tre ambulancer blev lørdag sendt til et trafikuheld i Hørsholm, men kun en enkelt viste sig at være kommet til skade. Arkivfoto

Tre ambulancer blev lørdag sendt til et trafikuheld i Hørsholm, men kun en enkelt viste sig at være kommet til skade. Arkivfoto

Overså vigepligt:

Kvinde påkørte mand

45-årig kvinde overtrådte vigepligt og påkørte 53-årig mandlig bilist med tre passagerer i bilen

En 45-årig kvindelig bilist fra Birkerød overså lørdag formiddag sin vigepligt, da hun ville svinge ud på Ådalsvej i Hørsholm, hvorved hun bankede ind i en 53-årig mandlig bilist fra lokalområdet, oplyser vagtchefen ved Nordsjællands Politi.

Tre ambulancer tilkaldt

Der blev i første omgang sendt en enkelt ambulance til ulykken, men kort efter blev yderligere to ambulancer rekvireret, da det viste sig, at der i bilen hos den 53-årige mandlige bilist befandt sig tre passagerer.

Det viste sig hurtigt, at kun en enkelt af de implicerede i ulykken var kommet til skade, ramt af et muligt piskesmæld, og at de øvrige heldigvis var sluppet forholdsvist uskadt fra sammenstødet.

Står mindst til bøde

Ulykken blev anmeldt lørdag formiddag klokken 10.51 til Nordsjællands Politi, hvor sammenstødet var sket få øjeblikke forinden.

Kvinden kom kørende ad Brønsholmsdalsvej i sydlig retning, og ulykken skete, da hun ville svinge ud på Ådalsvej, hvor kvinden overså den 53-årige mandlige bilist, der kom kørende ad Ådalsvej i vestlig retning.

Den 45-årige kvinde står nu til mindst en bøde for at have overtrådt sin ubetingede vigepligt, oplyser Nordsjællands Politi

null

Publiceret 15 May 2011 14:16