En 16-årig Allerød-drengs voldsomme rygetrang medførte en negativ påtegning i straffeattesten. Arkivfoto

En 16-årig Allerød-drengs voldsomme rygetrang medførte en negativ påtegning i straffeattesten. Arkivfoto

Tankpasser fangede tyv med sjove sokker

En Q8-tankpasser fangede indbrudstyv med specielle sokker

En 16-årig indbrudstyv fra Allerød blev torsdag eftermiddag fanget og sigtet for indbrud, fordi han stadig gik rundt med de samme iøjnefaldende strømper, som han havde haft på under indbruddet, oplyser Nordsjællands Politi.

Blev genkendt fra overvågningsbånd

En Q8-tankpasser fik torsdag eftermiddag øje på en ung mand, der onsdag nat havde begået indbrud på Q8-tanken på Stationsvej i Allerød, fordi han gik rundt med de samme iøjnefaldende to-farvede sokker, korte bukser og specielle sko, som han havde haft på under indbruddet.

Tankpasseren henvendte sig til den unge mand, der gik på gaden i Allerød sammen med nogle kammerater, og spurgte, om det ikke var ham, der onsdag nat havde begået indbrud på Q8-tanken, hvilket den 16-årige bekræftede.

Fulgte frivilligt med

Den unge indbrudstyv fulgte herefter med til Q8-tankstationen, hvorfra tankpasseren klokken 13.47 tilkaldte Nordsjællands Politi.

En patrulje blev sendt afsted for at hente den 16-årige førstegangsforbryder, der efter endt afhøring og sigtelse i sagen atter blev løsladt, oplyser vagtchef Henrik Rasmussen fra Nordsjællands Politi til Lokalavisen.dk

Historien on indbruddet

Indbruddet havde den unge mand begået ved 03-tiden onsdag nat efter en bytur, hvor han ifølge egen forklaring var blevet umådeligt smøg-trængende, og derfor havde drønet en sten gennem Q8-tankens facaderude.

Han endte dog med at stjæle spiritus, da det ikke var lykkedes for ham at finde cigaretterne på Q8-tanken, fortalte han til Nordsjællands Politi under afhøringen.

null

Publiceret 20 May 2011 23:57