En 28-årig mand blev fredag aften stukket i den ene balde, men han ønsker ikke at fortælle politiet om episoden. Arkivfoto

En 28-årig mand blev fredag aften stukket i den ene balde, men han ønsker ikke at fortælle politiet om episoden. Arkivfoto

Knivstukken mand vil ikke tale med politiet

28-årig mand fra Hillerød blev fredag behandlet for knivstik men vil ikke tale med politiet om sagen

En 28-årig mand henvendte sig fredag aften på skadestuen på Hillerød Hospital, for at blive behandlet for et knivstik i den ene balde, oplyser Nordsjællands Politi.

Ville ikke tale med politiet

Manden ville ikke selv anmelde sagen, men personalet ville, og Nordsjællands Politi blev derfor alarmeret klokken 00.55 natten til lørdag.

Et par betjente tog sig derefter af sagen, men den 28-årige mand skulle vise sig at være meget lidt samarbejdsvillig, da politiet afhørte ham.

Under afhøringen af manden fandt politi-betjentene dog ud af, at knivstikkeriet formentlig havde fundet sted cirka ved 21-tiden fredag aften, og gerningsstedet var området i- eller omkring Tolvkarlevej og Østhuset i Hillerød.

Politiet arbejder videre

Vagtchef Henrik Rasmussen fra Nordsjællands Politi fortæller til Lokalavisen.dk, at man ikke har tænkt sig at lægge sagen ned, blot fordi den 28-årige mand ikke ønsker at tale med politiet.

Skulle der være vidner til knivstikkeriet, som har lyst til at fortælle politiet detaljer om overfaldet, så kan henvendelse ske på telefon: 114 eller nærmeste politi.

null

Publiceret 21 May 2011 14:54