Nordsjællands Politi søger oplysninger om en mand, der fredag nat overfaldt og slog en 17-årig Birkerød-pige. Arkivfoto

Nordsjællands Politi søger oplysninger om en mand, der fredag nat overfaldt og slog en 17-årig Birkerød-pige. Arkivfoto

Mand overfaldt 17-årig pige bagfra

En 17-årig Birkerød-pige blev fredag nat oiverfaldet bagfra af gren-bevæbnet mand

En 17-årig pige fra Birkerød blev ved 01.30-tiden natten til lørdag overfaldet bagfra af en mand, da hun kom gående på Birkerød Hovedgade.

Var på vej hjem

Den 17-årige pige var på hjem hjem ad Birkerød Hovedgade, da en for pigen ukendt mand pludselig kom op bag ved hende, hvorefter han slog hende med en gren eller en pind, har pigen efter overfaldet forklaret Nordsjællands Politi.

Efter manden havde slået den 17-årige Birkerød-pige bagfra, stak han af i ukendt retning, oplyser vagtchef Henrik Rasmussen fra Nordsjællands Politi.

Intet signalement

Den overfaldne 17-årige pige har på grund af mørket, og det faktum at hun blev overfaldet bagfra, ikke været i stand til at give Nordsjællands Politi et fyldestgørende signalement.

Den 17-årige har blot kunnet fortælle politiet, at det drejede sig om en mand.

Så du pigen blive overfaldet?

Nordsjællands Politi vil derfor gerne høre fra borgere, der eventuelt har set overfaldet på torvet, som blandt de lokale går under tilnavnet "Pengetorvet," på Birkerød Hovedgade natten til lørdag ved 01.30-tiden.

Har du oplysninger i sagen, kan henvendelse ske til Nordsjællands Politi på telefon: 114, eller ved personlig henvendelse til nærmeste politi.

null

Publiceret 21 May 2011 15:30