Et velklædt tricktyvepar huserer for tiden i de finere københavnske forstæder og torsdag var offeret en 81-årig kvinde. Arkivfoto

Et velklædt tricktyvepar huserer for tiden i de finere københavnske forstæder og torsdag var offeret en 81-årig kvinde. Arkivfoto

Velklædt tricktyve-par slår til igen

Tricktyve-par har slået til igen og narret endnu en ældre kvindelig medborger

Onsdag slog et tricktyve-par til mod en 82-årig kvinde i Nærum, og torsdag var det samme par formodentlig på spil igen, men denne gang gik det ud over en 81-årig kvinde på Jens Lillelunds Vej i Charlottenlund.

Snuppede Dankort fra 81-årig kvinde

Den velklædte mandlige tyv i den mørke habit slap denne gang afsted med at narre Dankortet fra en 81-årig kvinde, som han sammen med sin kvindelige medsammensvorne mødte på Jens Lillelunds vej i Charlottenlund.

Her lykkedes det manden og kvinden på ægte tricktyve-manér at aflede den 81-årige kvindes opmærksomhed, hvorefter de havde held til at få listet offerets Dankort op fra hendes skuldertaske, fortæller vagtchef Henrik Rasmussen.

Forsøgte at hæve penge

Episoden fandt sted torsdag eftermiddag mellem klokken 15-15.30, og tricktyve-parret forsøgte flere gange efterfølgende at hæve penge på kvindens Dankort, dog uden at deres forehavende lykkedes.

Så du tricktyve-parret?

Signalementet på parret der onsdag snød en 82-årig dame i Nærum er meget lig signalementet på det par, der torsdag franarrede en 81-årig dame sit Dankort på Jens Lillelunds Vej i Charlottenlund.

Den mandlige tricktyv: skulle være cirka 30-40 år gammel, 170 centimeter høj, sort hår, almindelig af bygning, og han skulle dufte/lugte kraftigt af aftershave.

Manden var iført en mørk habit og en blå skjorte.

Den kvindelige tricktyv: beskrives som værende i 30´erne, 160 centimeter høj, spinkel af bygning, med et rundt ansigt og sort hår.

Kvinden var klædt i en mørk spadseredragt, og bar en brille med mørkt stel.

Både kvinden og manden beskrives af offeret som værende ret mørke i huden, oplyser vagtchef Henrik Rasmussen fra Nordsjællands Politi til Lokalavisen.dk

null

Publiceret 21 May 2011 01:01