En spritbilist foretog lørdag flere hasarderede overhalinger også af en pendler-betjent, som bragte bilisten til standsning. Arkivfoto

En spritbilist foretog lørdag flere hasarderede overhalinger også af en pendler-betjent, som bragte bilisten til standsning. Arkivfoto

Vild spritbilist overhalede pendler-betjent

En politibetjent der i bil var på vej til jobbet blev lørdag morgen overhalet af vild spritbilist

En spritbilist havde lørdag morgen tilsyneladende så travlt, at han på Kirkegade i Frederikssund fandt det nødvendigt at foretage flere overhalinger både indenom og udenom også af en betjent på vej til jobbet, oplyser vagtchef Henrik Rasmussen fra Nordsjællands Politi til Lokalavisen.dk

Spritbilisten overhalede hasarderet

Den hurtigt-kørende spritbilist foretog tilsyneladende gentagne hasarderede overhalinger på Kirkegade, som han kørte ad ved 06-tiden lørdag morgen.

Den ene af de overhalede bilister var altså tilfældigvis politibetjent, som fra bilen kunne observere, at spritbilisten fortsatte sin vilde kørsel med farlige overhalinger.

Politibetjenten fik slået kloen i spritbilisten, da han holdt for rødt i krydset Frederiksborggade-Kirkegade, og satte en stopper for mandens vilde kørsel.

Tilkaldte kollegaerne

Politimanden tilkaldte sine kollegaer klokken 06.13, som derefter kunne anholde den mandlige spritbilist, og sørge for at få bragt manden på hospitalet, hvor han fik udtaget en blodprøve.

Spritbilisten blev senere på morgenen løsladt efter at have afgivet blod og være blevet afhørt til sagen, oplyser vagtchef Henrik Rasmussen.

null

Publiceret 21 May 2011 18:42