En svensk mand kæmper i øjeblikket for sit liv efter bestialsk overfald i Helsingør. Arkivfoto

En svensk mand kæmper i øjeblikket for sit liv efter bestialsk overfald i Helsingør. Arkivfoto

Turist spurgte om vej:

I livsfare efter slag med jernstang

Bestialsk overfald: Svensk mand slået i hovedet med jernstang, da han ville spørge om vej

En svensk mand kæmper netop nu for sit liv på Rigshospitalets Traumecenter, efter han ved 17.30-tiden lørdag eftermiddag blev banket ned med et jernrør på Stubbedamsvej i Helsingør, da han spurgte om vej, oplyser Nordsjællands Politi.

Slået i hovedet med jernrør

Den 36-årige svenske mand henvendte sig lørdag eftermiddag til fire personer på Stubbedamsvej i Helsingør for at spørge om vej, men det fik af endnu ukendte årsager de fire personer til at gå amok, hvorefter de overfaldt manden, og slog ham i hovedet med et jernrør.

Den svenske mand pådrog sig ved det bestialske overfald alvorlige kvæstelser i hovedet, og blev kørt på Rigshospitalets Traumecenter, hvor hans tilstand betegnes som værende kritisk.

Politiet ser det som drabsforsøg

Nordsjællands Politi ankom til gerningsstedet på Stubbedamsvej kort tid efter overfaldet, og anholdte tre personer på stedet, som alle er mistænkte i sagen.

Nordsjællands Politi betragter det ekstremt grove overfald som et drabsforsøg.

Den fjerde person, der var til stede under overfaldet, er stadig på fri fod, men hans identitet er kendt af politiet, oplyser Pressekoordinator Henrik Suhr fra Nordsjællands Politi til Lokalavisen.dk

Politiet vil meget gerne i kontakt med denne mand, og han opfordres derfor til selv at rette henvendelse til Nordsjællands Politi, oplyser pressekoordinatoren.

null

Publiceret 21 May 2011 21:35