Peberspray og politihunde fik lørdag aften spredt et slagsmål på Fredensborg Kræmmermarked. Arkivfoto

Peberspray og politihunde fik lørdag aften spredt et slagsmål på Fredensborg Kræmmermarked. Arkivfoto

Tæskehold tog på kræmmermarked

Slagsmål i ølteltet endte med at et tæskehold mødte op for at uddele slag til vagter

Et slagsmål i øl-teltet og en af vagtkorpset tilbageholdt person, endte lørdag aften med, at et tæskehold mødte op på kræmmermarkedet i Fredensborg, hvor de ville befri deres tilbageholdte kammerat.

Politihunde satte tænderne i ballademagere

Nordsjællands Politi blev alarmeret om tumulten, og der blev sendt flere patruljer til Kastanjevej, hvor kræmmermarkedet blev afholdt.

Betjentene fra hundepatruljerne nåede først frem, og ifølge vagtchef Henrik Rasmussen fra Nordsjællands Politi, var stemningen meget ophidset på stedet.

De deltagende politihunde og skyer af peberspray fik dog hurtigt lagt en dæmper på slagsbrødrene, der løb i alle retninger, men mindst tre blev muligvis bidt.

Vold mod politimand

Midt under tumulten blev en civilklædt politimand fra politiets særlige M.I.-patrulje skubbet kraftigt i brystet af en 19-årig mand fra Fredensborg, som var blevet noteret for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Det kraftige skub mod politimanden medførte yderligere en sigtelse efter straffelovens paragraf 119 for vold mod tjenestemand, oplyser vagtchefen.

Yderligere to sigtet

Den 19-åriges to jævnaldrende kammerater, der også er fra Fredensborg, blev ligeledes sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da de havde opfordret til- og indladt sig i slagsmål, hvilket nu koster dem 3000 kroner i bøde.

Det oplyser vagtchef Henrik Rasmussen fra Nordsjællands Politi søndag til Lokalavisen.dk

null

Publiceret 22 May 2011 12:53