Arkivfoto.

Arkivfoto.

Fodbolddommer fik bank af spillere og tilskuer

Sagen meldt til politiet

Af
Jesper Lundh

Flere spillere og en tilskuer gik tilsyneladende amok på en dommer, som fik flere slag under en fodboldkamp mellem Kirke Værløse IF og Farum.
Den voldelige fodboldkamp fandt på Sandet Stadion i Kirke Værløse den 9. april, men først tirsdag i denne uge meldte dommeren episoden til politiet.
Nordsjællands Politi oplyser til Lokalavisen.dk, at dommeren under kampen blev slået i ansigtet med knytnæve af en udebanespiller, slået med knytnæve i brystet af en tilskuer og truet af en spiller fra hjemmeholdet Kirke Værløse Idrætsforening.
Men den version bestrides af et øjenvidne fra Kirke Værløse.
"Det var kun udeholdet og udeholdets tilskuere - ikke Kirke Værløse - der udøvede vold og truende adfærd over for dommeren," siger spilleren, hvis navn er Lokalavisen.dk bekendt.
"Kirke Værløse-holdets spillere forsøgte at beskytte dommeren efter bedste evne og bringe ham i sikkerhed indendørs," fortæller han.
Politiet har indtil videre ikke overblik over forløbet.
"Der er ingen forklaring på, hvad der er årsagen til volden. Heller ikke hvorfor den er anmeldt så sent, men et bud kunne være, at dommeren har brugt tiden på at tale med dommerforeningen, som har sagt, at han bør anmelde det. Der er ingen tvivl om, at man har navnene," siger vicepolitikommissær Finn Duris fra Nordsjællands Politi.
Kampen endte i øvrigt 4-1 til hjemmeholdet.

null

Publiceret 25 May 2011 11:44