Modelfoto

Modelfoto

Fulde 13-årige piger på stripperstang

Helt unge piger inviteres til ryste-røv-konkurrence med stripperstang

Af
Martin Warming

Martin Warming

Der er både stripperstang og ryste-røv-konkurrence for helt unge piger mellem 13 og 16 år, når Teenclub holder diskotek i Roskilde midtby på lørdag. Det skriver Roskilde Avis.

DJ Amateus, som står for musikken til festen, skriver på Teenclubs facebook-side om ryste-røv-konkurrencen:

"Stripperstangen er klar til at blive misbrugt. Bootyshake konkurrencen går ud på, at jeg dj. amateus vælger 5-10 piger og hiver dem op på baren (hvor der stripper stang) så skal de udvalgte shake røv for os alle sammen. Jeg er dommeren i denne konkurrence og bestemmer, hvem der vinder", skriver dj'en på Facebook-siden.

Klik her og se Teenclubs Facebook-side

Smidt ud af kommunen
Teenclub blev i foråret smidt ud af de kommunale lokaler, fordi mange af de unge på mellem 13 og 16 år, der besøgte stedet, drak alkohol og gik meget fulde rundt, skriver Roskilde Avis.

Roskilde Kommunes kultur- og idrætschef Poul Knopp Damkjær har tidligere opfordret forældrene til at holde deres børn væk fra festerne.

"Vi går ikke ind og gør noget selv, da festen ikke foregår i vores bygninger denne gang, så vil vi ikke blande os. Hvis forældrene spørger os, siger vi, at det er et Teenclub arrangement og ikke et kommunalt," siger han til Roskilde Avis.

Teenclub er tidligere blevet smidt på porten i Ballerup, og har det seneste års tid regelmæssigt holdt fester for unge i Roskilde.

Klik her og se Teenclubs Facebook-side

null

Publiceret 25 May 2011 09:04