Tricktyve tog barn med på togt

Forsøgte at stjæle halskæde fra kvinde i Virum

Af
Jesper Lundh

Fire frække fupmagere forsøgte i går at stjæle en halskæde fra en 45-årig kvinde - mens halskæden sad på kvindens hals.
Kvinden var på vej ad Holmekrogen i Virum, da hun blev stoppet af en cirka 35-årig mand, der steg ud af en sølvfarvet Mercedes med tyske nummerplader. I bilen var der yderligere tre personer - den ene var et barn.
Manden spurgte om vej til et hospital, og som tak for hjælpen ville han give kvinden en halskæde. Hun sagde venligt nej tak til gaven, men det fik en 55-60-årig kvinde til at stige ud af bilen for - sammen med manden - at give den venlige vejviser halskæden på.
Undervejs mærkede den 45-årige kvinde, at hendes egen guldhalskæde blev løsnet og gled ned. Hun fik fat i kæden - og da de to trick tyve opdagede det, sagde de noget til hinanden på et ukendt sprog, hvorefter de satte sig ind i bilen og forsvandt, oplyser politiet.
Den ene tricktyve beskrives som mand, cirka 35 år, muligvis pakistaner, almindelig til spinkel af bygning med kort mørkt hår. Han talte gebrokkent engelsk og var iført et mørkt jakkesæt.
Han fik hjælp af en kvinde, 55-60 år, 150-160 cm., tyk, mulig østeuropæer, talte gebrokkent engelsk og var iført bluse og lang nederdel.
I bilen sad desuden en kvinde, 28-32 år, almindelig af bygning med langt mørkt hår. Hun talte gebrokkent engelsk.
Derudover sad et barn i bilen.

null

Publiceret 26 July 2011 09:50