Sex i det fri:

Hovedstadens sexstrand nummer ét

Ifølge brugerne på hjemmesiden sexidetfri.dk er området ved Ishøj og Hundige Strand et regulært sexparadis

Af
Af Jacob Nielsen

På hjemmesiden sexidetfri.dk vælter det ind med tips til steder, man kan dyrke sex udendørs. Op mod 1.000 anbefalinger kan læses og ses på et oversigtskort over Danmark.

Et af stederne, som får varme anbefalinger med på vejen, er strækningen mellem Ishøj og Hundige Strand. En strækning, som også lader til at være et af de mest benyttede i Hovedstadsområdet. Ja, efter hvad man kan læse ud fra beretningerne på siden, er det ligefrem et regulært sexparadis.

Tv-klip: Se billeder fra hovedstadens sexstrand nummer ét

Tv-klip: Frække tips til sex i det fri
Én bruger skriver: "Tit og ofte er der sex mellem par hele dagen på p-pladsen bag kunstmuseet Arken, men især om aftenen." En anden skriver: "Vi elsker at have sex 200-300 meter til venstre for redningstårnet."

Og at strækningen sandsynligvis er hele hovedstadens ukronede sexstrand, bliver slået fast med denne beskrivelse af en sexidetfri.dk-bruger:

"Hundige Strand er en af de steder ved københavn, hvor der er fuld gas på. En sommer skulle man næsten tro, at man var i sexklub, så meget sex var der at se på og være med i. Par, kvinder og fyre boller på krys og tværs. Vi elsker det sted. Som par om aftenen er det på p-pladsen det sker - i og uden for bilerne."
Som du kan se i dette tv-klip, er der en tæt vegetation i klitterne som gør, at man kan gemme sig uforstyrret på Hovedstadens sexstrand nummer ét.
Lokalavisen.dk har tidligere talt med sexolog og parterapeut, Susanne Mikaella Veierbæk om, hvad det er, der får lysterne til at stige i det fri. Se hvad hun sagde her

Fakta om sexidetfri.dk

Skaberne af sexidetfri.dk ønsker at skabe et sted, hvor alle, der er glade for at dyrke sex i det fri, kan hjælpe hinanden med at finde gode steder. Oversigten er opdelt i forskellige kategorier, og i de enkelte beskrivelser kan man blandt andet læse, om stedet er egnet for bøsser, par, singler eller swingere.

Publiceret 03 August 2011 17:23