En 46-årig bilist havde kigget for dybt i glasset og mistede kontrollen i en rundkørsel. Arkivfoto

En 46-årig bilist havde kigget for dybt i glasset og mistede kontrollen i en rundkørsel. Arkivfoto

Sprit-bilist nedlagde vejskilte i snæver rundkørsel

46-årig mand fra Jyllinge kunne ikke manøvrere gennem rundkørsel og blev anmeldt

En rundkørsel, der forbinder Strandvejen og Stubbedamsvej i Helsingør, viste sig lørdag at være en for stor udfordring for en 46-årig mandlig bilist, oplyser vagtchef Erik Skriver fra Nordsjællands Politi.

Nedlagde vejskilte og mistede emblem

Den 46-årige bilist skulle omkring 02.15-tiden natten til lørdag gennemkøre rundkørslen på Strandvejen på sin videre færd mod Espergærde Havn.

Den manøvre skulle vise sig at være en for stor mundfuld for den spiritus-påvirkede mand, som nedlagde et par af skiltene i den snævre rundkørsel.

Han fortsatte dog sin køretur uden at stoppe, men et vidne så manden nedlægge skiltene, hvilket klokken 02.35 blev anmeldt til Nordsjællands Politi, der sendte en patrulje ud for at finde den ramponerede VW Golf, der også havde tabt VW-emblemet.

Fundet på havnen

Både Golfen og manden blev fundet på havnen i Espergærde, og en alkometer-test afslørede, at mandens promille var over det tilladte, hvorfor han blev anholdt sigtet for sprit-kørsel.

Han blev efterfølgende afhørt og måtte afgive en blodprøve, der skal fastlægge den endelige promille, hvorefter han atter blev sat på fri fod.

null

Publiceret 26 November 2011 22:52