To bilister blev fastklemt efter et voldsomt frontalt sammenstød fredag aften i Helsinge. Arkivfoto

To bilister blev fastklemt efter et voldsomt frontalt sammenstød fredag aften i Helsinge. Arkivfoto

To fastklemte:

Kvinde bankede ind i modkørende bilist

41-årig kvinde forårsagede fredag et alvorligt trafik-uheld på Østergade i Helsinge

En 41-årig kvindelig bilist krydsede fredag aften pludseligt over i den modsatte vejbane, hvor hun kørte frontalt ind i en 66-årig mandlig bilist, oplyser vagtchef Hans Gosvig fra Nordsjællands Politi lørdag til Lokalavisen.dk

Begge bilister blev klemt fast

Den 41-årige kvinde kom fredag aften ved 19.15-tiden kørende i vestlig retning ad Østergade med cirka 70 km/t, da hun pludseligt kørte over i den modkørende 66-årige mandlige bilist.

En voldsom ulykke var uundgåelig, og begge implicerede bilister blev ved sammenstødet fastklemt i deres køretøjer, oplyser vagtchefen til Lokalavisen.dk

Ulykken blev anmeldt klokken 19.19, og da redningsmandskabet ankom til stedet, frygtede man i første omgang, at den 41-årige kvinde var kommet alvorligt til skade.

"Kun" brækkede knogler

Hun blev derfor kørt til Rigshospitalets Traumecenter, mens den 66-årige mandlige Frederiksværk-borger blev kørt til behandling for et brækket lårben på Hillerød Hospital.

På Rigshospitalet konstaterede lægerne, at kvinden var sluppet med to brækkede ribben og en cirka 10 centimeter lang flænge i venstre side af panden.

Kvinden muligvis sprit-påvirket

Hvorfor kvinden pludseligt kørte over i den modsatte vejbane, ved politiet endnu ikke, men man har en begrundet mistanke om, at hun må have været påvirket af spiritus.

"Der er blevet udtaget en blodprøve på kvinden, og den vil vise, om kvinden har været påvirket," siger vagtchef Hans Gosvig.

Publiceret 10 December 2011 13:30