Et par Græsted-brødre på 20- og 22 år røg i detentionen efter et fysisk og verbalt overfald på politiet. Arkivfoto

Et par Græsted-brødre på 20- og 22 år røg i detentionen efter et fysisk og verbalt overfald på politiet. Arkivfoto

Aggressiv bror sparkede betjent i skridtet

Græsted-drenge røg i detentionen efter overfald på- og trusler mod ordensmagten

Et par Græsted-drenge røg onsdag i detentionen efter den ene foran Café Manhattan på Jernbanevej i Helsingør havde sparket en betjent, og den anden havde råbt ukvemsord, oplyser vice-politikommissær Henrik Hattel torsdag til Lokalavisen/Helsingør.

Var i slagsmål med svensker

De to mænd på 20- og 22 år var ved 20-tiden røget i et større slagsmål, hvor også en svensk statsborger var indblandet.

Nordsjællands Politi blev tilkaldt klokken 20.22, men da en patrulje kort efter ankom til stedet, var der faldet nogenlunde ro over gemytterne, og slagsmålet var stoppet.

Blev voldelig under afhøring

Der befandt sig ifølge vice-politikommissær Henrik Hattel stadig tre personer på stedet, men da betjentene forsøgte at trække den 20-årige til side, blev han meget ophidset.

Manden blev derfor lagt i håndjern, men da han skulle anbringes i patruljevognen lykkedes det for ham at sparke den ene betjent i skridtet.

Hændelsen fik øjensynligt den 22-årige til at tænde af og råbe efter politi-betjentene, som han mente var både: "Bøssesvin" og "Pansersvin," oplyser vice-politikommisær Henrik Hattel.

Overnattede i detentionen

De to unge mænd blev derefter begge anholdt, sigtet for at have overtrådt ordensbekendtgørelsen, hvorefter de fik lov til at køle af i detentionen natten over.

De var på grund af fuldskab endnu ikke blevet afhørt torsdag formiddag, men eftersom de deler efternavn og bor under samme tag, formoder politiet, at de er brødre.

null

Publiceret 29 December 2011 10:10