De tre gerningsmænd knuste en rude i huset på Hornbækvej i Tikøb. Modelfoto: Mostphotos

De tre gerningsmænd knuste en rude i huset på Hornbækvej i Tikøb. Modelfoto: Mostphotos

"Tisse-mand" fik stjålet sin bil i vejkant

Fik ung mand stjålet sin bil under tissepause eller var det blot en dæk-historie?

En lokal 19-årig mand blev torsdag udsat for en noget pudsig hændelse, da han midt under en køretur på Hørsholmvej i Humlebæk, var holdt ind til siden for at lade sit vand i vejkanten, oplyser vice-politikommissær Lars Grud Sørensen.

Bilen stjålet under tissetår

Manden var ved 15-tiden kørt ind til siden, da tissetrangen blev for stor, men bedst som han stod der i vejkanten og åbnede for sluserne, sprang to for ham ukendte gerningsmænd pludselig frem, satte sig ind i hans bil og kørte.

Den 19-årige mand kunne angiveligt blot se til, mens hans bil, en bordeaux-farvet Citroën Xsara med registreringsnummeret ZC 34 719, forsvandt i horisonten.

Han anmeldte straks tyveriet til politiet, men der skulle dog ikke gå længe, før bilen igen dukkede op.

Anvendt ved indbrud i Tikøb

Cirka 20 minutter senere opdagede en mandlig beboer i en villa på Hornbækvej i Tikøb, at han netop havde haft ubudne gæster.

Manden stod i sin have og grillede, da han så tre mænd hoppe ud af et vindue og ind i en bordeaux-farvet Citroën Xsara med registreringsnummeret ZC 34 719, som forsvandt fra stedet med udbyttet: Et dameur.

Bilen dukkede torsdag nat ved 01.45-tiden op ved Fredensborg Station, hvorefter den 19-årige kunne få sin bil tilbage, oplyser Lars Grud Sørensen til Lokalavisen/Helsingør.

Mystisk biltyveri

Ifølge vice-politikommissæren finder politiet det besynderligt, at der skulle stå to ventende biltyve på Hørsholmvej ud for Coloplast´s bygninger præcis på det sted, hvor den 19-årige mand stoppede for at tisse.

Politiet har en skærpet mistanke til den 19-årige, da han før har været i politiets søgelys på grund af indbrudskriminalitet begået sammen med to kammerater fra Kokkedal-området.

Hvem der stjal bilen, mens den unge mand tissede, ved politiet endnu ikke, men efterforskerne har dog mistanke om, at bilen er blevet "lånt" ud af den 19-årige.

Om de to gerningsmænd har samlet en tredje mand op på vej til Tikøb, eller om den 19-årige mand har meldt sin bil stjålet for at få et alibi til at begå indbrud, det arbejder politiet videre med at få opklaret, oplyser vice-politikommissæren.

null

Publiceret 14 January 2012 08:30