Tanjas dobbeltliv som prostitueret:

"Alle mænd var klamme svin"

Gense tv-inslaget fra 2011 med Tanja Rahm, som for 12 år siden solgte sin krop som prostitueret. Her fortalte hun sin rå historie og advarede samtidig andre piger

Tanja Rahm er en køn, velfungerende og veluddannet kvinde. Men for 12 år siden var hendes verden en hel anden.
Tanja havde på det tidspunkt en tre-årig karriere som prostitueret på diverse massageklinikker rundt om i landet bag sig, men livet som luder havde kørt hende helt derud, hvor hun til sidst overvejede at tage sit eget liv.
"I starten fik jeg rigtig megen bekræftelse i, at jeg var lækker og sød og god i sengen, men jeg ignorerende, at jeg havde det rigtig dårligt med det, som jeg gjorde. For mange af kunderne pruttede om prisen på min krop, og overskred gang på gang mine grænser ved at gøre ting, de godt vidste, man ikke må," siger Tanja til Lokalavisen.dk.

"Der var ingen af de mænd, som var sammen med mig, som havde nogen som helst forestilling om, hvad jeg i virkeligheden tænkte om dem. For mig var de alle sammen nogle klamme svin," siger Tanja.

Tv-indslag: Se hele Tanjas rå beretning her

Se også:  Lykkelig luder: "Jeg elsker mit job"
Tanja levede et dobbeltliv, fordi hun var bange for at fortælle hendes omgangskreds om, hvad hun lavede. Først efter tre år, og på randen af selvmord, tog hun sit livs bedste beslutning, og cuttede alle forbindelser til miljøet.
Se Tanjas hjerteskærende og stærke beretning fra tiden som prostitueret med masser af penge, bekræftelse og et tårnhøjt forbrug. En tid som også bød på seksuelle overgreb og stoffer, og som førte til anoreksi og depression.

Hør også om hendes kamp ud af miljøet, for et nyt og bedre liv. En kamp som har været alt andet en let.

Tv-indslag: Se hele Tanjas rå beretning her
Se også: Lykkelig luder: "Jeg elsker mit job"

null

Publiceret 02 April 2012 17:09