Arkivfoto.

Arkivfoto.

Dræbt kvindelig cykelrytter overfaldet af bilist for to uger siden

Af
Jesper Lundh

Den 32-årige elitecykelrytter Louise Kristina Elmskov Hansen, der lørdag mistede livet i en trafikulykke ved Ganløse, var for blot to uger siden involveret i klammeri med en vred bilist ved Bregnerød i Nordsjælland.
Under en træningstur sammen med en anden cykelrytter på Høveltevangsvej blev de to piger først presset ud i vejsiden af bilisten, der angiveligt mente, cykelrytterne kørte for langt ude på vejen.
I irritation over bilistens kørsel fægtede den 32-årige kvinde fra Gentofte med armene, men bilisten bremsede op, steg ud af bilen og knaldede en knytnæve i ryggen på kvinden, så hun faldt omkuld, oplyser politiet.
Lørdag formiddag var kvinden også ude at træne - denne gang gik ruten blandt andet ad Hesselvej lige uden for Ganløse. Da hun var på vej op ad en lille bakke, var en modkørende bilist angiveligt ved at overhale en anden bilist - og da den overhalende bil kom op over bakketoppen, kolliderede han med Louise Kristina Elmskov Hansen.
Hun fik alvorlige hovedlæsioner ved ulykken og blev fløjet med ambulancehelikopter til Rigshospitalets Traumecenter, men lørdag aften opgav lægerne at redde hendes liv.
Den 21-årige bilist, som ramte Louise Kristina Elmskov Hansen, er sigtet for uagtsomt manddrab, oplyser politiet.

null

Publiceret 12 June 2012 14:57