Kunde slæbt flere hundrede meter efter taxa

Taxachaufføren sigtes for at udsætte andres liv for fare

Uenighed omkring betalingen af en taxaregning var søndag morgen startskuddet til et drama på Usserød Kongevej i Hørsholm.
En 41-årig mand var klokken 05:57 på vej hjem fra et værtshusbesøg i taxaen, men da der skulle betales, kom det til kontroverser mellem den 41-årige kunde og den 55-årige chauffør.
Kunden havde tilsyneladende glemt sin mobiltelefon på sædet, men da han forsøgte at komme tilbage i bilen for at få fat i den, besluttede taxachaufføren sig pludselig for at speede bilen op og køre fra stedet.
Det resulterede i, at kunden hang halvvejs ud af bilen og blev slæbt flere hundrede meter hen ad asfalten, inden han røg fri af vognen.
Han slap uden knoglebrud, men blev hårdt medtaget med hudafskrabninger på både fødder, ben og arme.
Et vidne overværede hændelsen og har fortalt til politiet, at chaufføren stak af fra stedet, men chaufføren blev senere på morgenen anholdt, og han har fortalt politiet, at han holdt ind til siden længere fremme for at sikre, at der ikke var sket kunden noget alvorligt.
Ifølge Nordsjællands Politi vil chaufføren dog blive sigtet efter straffelovens paragraf 252, der handler om at udsætte andres liv for fare.

Publiceret 09 September 2012 12:33