Kunde i taxa ville begå selvmord

Taxa-chauffør var udsat for chokerende oplevelse tirsdag eftermiddag

En taxachauffør blev tirsdag eftermiddag udsat for en chokerende oplevelse, da han ved 15.20-tiden hentede en 52-årig mand i Børkop mellem Vejle og Fredericia.
Manden havde selv tilkaldt taxaen. Han bad om at blive kørt til Kolding Sygehus, og under turen bemærker chaufføren, at manden har en køkkenkniv under jakken. Det oplyser Kolding Politi. Det er lidt uklart præcist hvad, der yderligere sker under køreturen, men vicepolitiinspektør Verner Pedersen fortæller, at taxachaufføren efterfølgende er chokeret. Chaufføren har således sandsynligvis været skræmt og frygtet for, hvad manden kunne finde på at bruge kniven til.

Se også tv-indslag: Taxachauffør fik sat kniv for struben
Umiddelbart er der dog ikke nogen oplysninger om, at manden har haft til hensigt at bruge kniven på chaufføren. Derimod oplyser politiet, at manden er meget psykisk syg. Han har det dårligt, og det er derfor, han har ringet efter taxaen, så han kan komme på sygehuset. Ifølge Verner Pedersen går manden hele tiden med tanker om at gøre selvmord, og det er også med henblik på at gøre selvmord, at han har medbragt kniven.
Heldigvis når manden ikke at gøre skade på hverken sig selv eller chaufføren, inden turen ender ved Kolding Sygehus, hvor manden efter eget ønske lader sig indlægge.

Se også tv-indslag: Taxachauffør fik sat kniv for struben

Publiceret 12 September 2012 10:48