Modelfoto: Mostphotos

Modelfoto: Mostphotos

Garager afsløret som smuglerkroer

To garager tilfældigt afsløret som smugkroer under aktion mod autoværksteder

Skat har ved lidt af et tilfælde afsløret to garager, der har været indrettet som smugkroer. Det er sket i forbindelse med en aktion mod mindre autoværksteder, hvor Skat i de seneste par uger har været på uanmeldte aftenbesøg.
Ved et større garageområde i Vejle by opdagede Skat en masse sorte sække med dåseøl fra Tyskland, og da et ægtepar går ind i en garage, vælger Skat at kigge med indenfor.
"Der er 7-8 personer og godt gang i den inde i garagen, som er indrettet med borde, stole og noget, der ligner en bar. Vi finder over 20 kasser øl og sodavand fra Tyskland," fortæller specialkonsulent Bo Mogensen fra Skat Billund.

Nabogarage også smugkro

Da Skat nogle dage senere vender tilbage, opdager man tilfældigt, at også nabogaragen er indrettet som smugkro med gas, varme, toilet og køleskab - og en masse øl og sodavand og en pengekasse. Personerne i garagen siger, det er et "socialt værested," men den hopper Skat ikke på.
"Det duer bare ikke at sælge tyske øl og sodavand. Det er en overtrædelse af pantreglerne," siger specialkonsulent Bo Mogensen fra Skat Billund.
De to smugkroer havde tilsyneladende ikke noget med hinanden at gøre og havde forskellige klienteller aldersmæssigt, oplyser skattemanden. Begge ejere kan se frem til en bøde på hver 5-10.000 kroner for at overtræde pantreglerne foruden hver især en bøde på omkring 10-15.000 kroner for udgifterne til afhentning, opmagasinering og destruktion af smuglervarerne.

null

Publiceret 23 November 2012 17:00